nu.nl

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Wil jij ook de ultieme wintersportervaring dicht bij huis beleven? Dat kan in het skigebied van hier, SnowWorld! Het skigebied met bergen vol plezier waar het altijd winter is en de skiliften tot 's avonds laat draaien. 365 dagen per jaar is het -5 graden en voelt het winters aan.
  2. De winter komt eraan en het schaatsseizoen staat voor de deur. Een overzicht van de belangrijkste wedstrijden bij het langebaanschaatsen, shorttrack en kunstrijden.
  3. In een natuurgebied in Den Bosch staat een berg gemaaid gras in brand. Zondagavond vatte het maaisel al vlam en kwam de brandweer de brand blussen. Maar maandagochtend laaide het vuur weer op.
  4. De 32-jarige Fouad L. wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hij wordt verdacht van het doodschieten van drie mensen in een woning in Rotterdam en bij het Erasmus MC.
  5. Mopreme Shakur, de broer van Tupac, noemt het "bitterzoet" dat er na 27 jaar een verdachte is opgepakt voor de moord op de rapper. De arrestatie haalt het trauma van de dood van zijn broer weer omhoog, vertelde hij zaterdag aan TMZ.