Politie

Deze feed bevat alle nieuws-, opsporing- en vermistberichten, zowel landelijk als lokaal.
  1. Demonstreren is een grondrecht en demonstraties worden dan ook waar mogelijk gefaciliteerd. De politie is sinds zaterdag 9 september iedere dag in de stad aanwezig in verband met de aangekondigde blokkadeacties van de A12/Utrechtsebaan. Demonstreren op de A12/Utrechtsebaan mag niet, dat kan op een nabijgelegen locatie. In dit blog een overzicht van de ontwikkelingen.
  2. In de nacht van zondag 1 op maandag 2 oktober is een auto in brand gestoken aan de Kloosterlaan in Hilversum.
  3. Zaterdagmiddag werd op de A59 een gewonde 37-jarige man uit Waalwijk aangetroffen. Het blijkt te gaan om een geweldsincident. Zondagavond 2 oktober 2023 werd in verband hiermee een 23-jarige man uit Waalwijk als verdachte aangehouden. De recherche doet nog verder onderzoek naar de toedracht.
  4. In de Grotestraat in Almelo werd op 13 augustus een jongen van 16 neergestoken. We doen onderzoek en zijn op zoek naar getuigen. Heb je iets gehoord of gezien dat met het steekincident te maken heeft? Laat het ons weten!
  5. In de Achterhoek (Winterswijk en Bredevoort) vonden in de nacht van zondag 11 december 2022 drie bedrijfsinbraken plaats. Weet jij wie deze twee mannen zijn? Laat het ons weten!